Bezmaksas piegāde uz pakomātiem no 35.00 EUR
Bezmaksas piegāde uz pakomātiem no 35.00 EUR
0

Viedais Wi-Fi temperatūras un mitruma monitoringa slēdzis Sonoff THR316D TH Elite | Smart temperature and humidity monitoring switch

-9%

Cena: 18.50€16.80 €
Preces kods:99941
Pieejamība:Ir mūsu noliktavā
Atlikums: 2 gab.
EAN: THR316D
Pasūti tagad un saņem jau nākošajā darba dienā līdz pulksten 13.00
Saņemšanas iespējas
Motivs.lv veikalā: 3-4 stundas darbdienās
Saņemt pakomātos: 2-3 darba dienas
Kurjer-piegāde: 2-3 darba dienas

Viedais temperatūras un mitruma uzraudzības slēdzis Sonoff THR316D TH Elite

Sonoff THR316D ir 20 A relejs, ko varēs izmantot iekštelpu peldbaseinos, vīna darītavās vai terārijos. Tas labi noderēs arī mājas apkurei, apūdeņošanas sistēmām vai siltumnīcām. Produkts darbojas ar temperatūras un mitruma sensoriem. Varat arī izveidot grafikus no lietotnes un izmantot automātisko režīmu.

Saderīgs

Sonoff relejs atbalsta ierīces ar lielu enerģijas patēriņu, piemēram, apsildāmās grīdas. Turklāt RJ9 4P4C savienotājs ļauj savienot izstrādājumu ar citu aprīkojumu. Atkarībā no pievienotā sensora jūs varat kontrolēt temperatūru, izmantojot hermētisko DS18B20 sensoru, mitrumu (SI7021) vai augsnes mitrumu, ko pieļauj sensors MS01. Produkts darbojas arī ar Home Assistant un IFTTT, lai nodrošinātu lielāku lietošanas brīvību.

Tālvadība

Produkts ļauj attālināti pārvaldīt ierīces, izmantojot lietotni eWeLink. No tā jūs varat ieslēgt/izslēgt ierīci neatkarīgi no tā, kur atrodaties. Turklāt ir iespējams iestatīt taimeri vai grafiku, un 8 pieejamās programmas ļaus pielāgot THR316D darbību un ietaupīt naudu par elektrības rēķinu. Produkts ir saderīgs arī ar Amazon Alexa un Google Assistant. Turklāt, izmantojot LAN atbalstu, varat izmantot slēdzi pat tad, ja piekļuve tīklam īslaicīgi nav pieejama.

Esiet lietas kursā

Sonoff viedais slēdzis reāllaikā uzrauga temperatūru un mitrumu. Ja aprīkojums ir ieslēgts/izslēgts vai ierīces sasniegs jūsu iestatīto vērtību, jūs saņemsit paziņojumu, izmantojot lietotni. Slēdžu var automatizēt arī ar viedierīcēm, piemēram, viedajām kontaktligzdām vai sildītājiem. Tas vēl nav viss! Lietotne arī ļauj skatīt temperatūras un mitruma vēsturi diagrammā pa stundām, dienām un mēnešiem. Un jūs varat eksportēt vēsturiskos datus par pēdējiem 6 mēnešiem xlsx formātā.

Pārdomāts dizains

Sonoff THR316D viedais slēdzis izceļas ar rūpīgi pārdomātu dizainu. Produktam ir liela poga, ko izmantojat, lai ieslēgtu/izslēgtu ierīci. Iekļautā montāžas sliede ļauj ērti piestiprināt ierīci vēlamajā vietā, un vairogs priekšpusē nodrošina drošību. Turklāt uzlabota elektroinstalācijas sistēma aizsargā pret īssavienojumiem.

Lietošanas drošība

Slēdzis izmanto augstas kvalitātes materiālus, kas atbilst UL un RoHS prasībām. Tas ir izgatavots no ugunsdroša datora, un, pateicoties tā rūpīgi pārdomātajam dizainam, varat to droši lietot nelabvēlīgos laikapstākļos, piemēram, pērkona negaisa laikā. Turklāt RJ9 4P4C savienotājs nodrošina stabilu un uzticamu savienojumu.

Iekļauts

  • viedais relejs
  • montāžas sliede
  • instrukcijas
Ražotājs Sonofs
Modelis THR316D
Krāsa balts
Materiāls PC V0
spriegums 100-240V ~50/60 Hz 16A maks
Bezvadu internets IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Izmēri 98 x 54 mm

Saņemt bez piegādes mūsu veikalā
Preces ir iespējams BEZMAKSAS saņemt mūsu veikalā Rīgā

Kontakti




Piegāde uz Omniva pakomātiem
Piegāde uz jebkuru Omniva pakomātu visā Latvijā.
Piegādes maksa: 2.90 EUR

Pakomātu adreses: atvērt karti ar pakomātiem




Piegāde uz DPD Pickup punktiem
Piegāde uz jebkuru DPD Pickup punktu visā Latvijā.
Piegādes maksa: 1.90 EUR

Pickup punkti




Komforta piegāde līdz mājas durvīm.
Preču piegādi veic kurjerdienests.

Piegādes maksa:

Rīgā 4.90 EUR
Rīgas rajons (līdz 2009. gadam), Aizkraukle, Alūksne, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Dobele, Gulbene, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Krāslava, Kuldīga, Liepāja, Limbaži, Ludza, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Sigulda, Saldus, Talsi, Tukums, Valka, Valmiera, Ventspils; Ādažu nov., Babītes nov., Baldones nov., Carnikavas nov., Garkalnes nov., Inčukalna nov., Krimuldas nov., Ķekavas nov., Mālpils nov., Mārupes nov., Olaines nov., Ropažu nov., Salaspils nov., Saulkrastu nov., Sējas nov., Siguldas nov., Stopiņu nov. 6.90 EUR
Pārējās Latvijas pilsētas / lauku teritorija 8.90 EUR



Iespējama piegāde arī uz ārvalstīm, lūdzu sazināties ar mūsu menedžeriem!




Jūs varētu interesēt