Bezmaksas piegāde uz pakomātiem no 35.00 EUR
Bezmaksas piegāde uz pakomātiem no 35.00 EUR
0

Bezvadu mehāniskā tastatūra Royal Kludge RK837 RGB, sarkans slēdzis (melna) | Wireless mechanical Keyboard Red switch (black)

Cena: 61.60 €
Preces kods:105665
Pieejamība:Ir piegādātāju noliktavā
Gaidīšanas laiks:10-20 darba dienas

Bezvadu mehāniskā tastatūra Royal Kludge RK837 RGB, sarkans slēdzis (melna) | Wireless mechanical Keyboard Red...
Bezvadu mehāniskā tastatūra Royal Kludge RK837 RGB, sarkans slēdzis (melna) | Wireless mechanical Keyboard Red...

Royal Kludge RK837 RGB mehāniskā tastatūra, sarkans slēdzis (melns).

Mehāniskajā tastatūrā katram taustiņam ir neatkarīgs slēdzis. Šī iemesla dēļ Royal Kludge RK837 ir lieliska izvēle spēlētājiem, kuri vēlas ātru un vienmērīgu spēli. RK837 ir aprīkots ar 68 taustiņiem, 3150 mAh akumulatoru, kas ļauj darboties līdz 126 stundām. Turklāt nomaiņai ir iekļauti 4 papildu RK Red slēdži.

Vienkārša slēdža nomaiņa

Ar Royal Kludge RK837 tastatūru jūs varat ērti nomainīt slēdžus bez lodēšanas vai izmantojot sarežģītus instrumentus. Izmantojot komplektācijā iekļautās pincetes, varat nomainīt slēdžus, lai tastatūra atbilstu jūsu vajadzībām.

.

Bezvadu brīvība

Ar 3 darbības režīmiem (vadu, Bluetooth un 2.4G) tastatūra nodrošina daudzpusību un elastību. Varat viegli pārslēgties starp trim vienlaikus savienotām ierīcēm, izmantojot Bluetooth. Maināmās atslēgas un iespēja atvienot USB kabeli palielina lietošanas ērtības. Turklāt tastatūra piedāvā 2 USB-A un USB-C pieslēgvietas, kas ļauj ne tikai ērti uzlādēt akumulatoru, bet arī pārsūtīt datus.

Personalizēšana

Royal Kludge RK837 tastatūra piedāvā lielu personalizācijas iespēju. Sākot ar fona apgaismojuma maiņu – izmantojot Royal Kludge programmatūru, jūs varat izvēlēties no 14 režīmiem vai 16,8* (16,77) miljoniem RGB krāsu. Jums ir arī iespēja pārprogrammēt taustiņus, lai tie pēc iespējas vairāk atbilstu jūsu vēlmēm. Turklāt rāmis ap tastatūru ir noņemams, lai jūs varētu spēlēt un strādāt ar vai bez tā – jūs izlemjat, cik ērti jūtaties.

Izturīgs akumulators

Ar to jūs varat izmantot tastatūru 126 stundas ar vienu uzlādi – tas ir vairāk nekā 5 pilnas dienas!

Daudzpusība un operētājsistēmas

RK837 ir tastatūra, kas darbojas ar dažādu programmatūru: Windows, iOS, Android un Linux – tās visas tiek atbalstītas! Jūs varat spēlēt gan galddatorā, gan mobilajās ierīcēs. Royal Kludge RK837 RGB nav tikai tastatūra, tas ir rīks, kas palīdzēs sasniegt augstāku līmeni spēlēs un darbā, apvienojot ātrumu, precizitāti un daudzpusību. Atklājiet jaunu mijiedarbības ar tehnoloģiju dimensiju, izmantojot šo neaizstājamo aparatūru.

Komplektā ietilpst:

  • Tastatūra
  • RK slēdzis x 4
  • Rokasgrāmata
  • Kabelis
  • Taustiņu vāciņu un slēdžu nomaiņas rīks
Zīmols Royal Kludge
Modelis RK837
Krāsa Melns
Atslēgu skaits 68
Fona apgaismojums
Bezvadu savienojums Bluetooth, 2.4G
Akumulatora ietilpība 3150 mAh
Apgaismojums RGB

Bezvadu mehāniskā tastatūra Royal Kludge RK837 RGB, sarkans slēdzis (melna) | Wireless mechanical Keyboard Red... (0)Bezvadu mehāniskā tastatūra Royal Kludge RK837 RGB, sarkans slēdzis (melna) | Wireless mechanical Keyboard Red... (1)
Saņemt bez piegādes mūsu veikalā
Preces ir iespējams BEZMAKSAS saņemt mūsu veikalā Rīgā

Kontakti




Piegāde uz Omniva pakomātiem
Piegāde uz jebkuru Omniva pakomātu visā Latvijā.
Piegādes maksa: 2.90 EUR

Pakomātu adreses: atvērt karti ar pakomātiem




Piegāde uz DPD Pickup punktiem
Piegāde uz jebkuru DPD Pickup punktu visā Latvijā.
Piegādes maksa: 1.90 EUR

Pickup punkti




Komforta piegāde līdz mājas durvīm.
Preču piegādi veic kurjerdienests.

Piegādes maksa:

Rīgā 4.90 EUR
Rīgas rajons (līdz 2009. gadam), Aizkraukle, Alūksne, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Dobele, Gulbene, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Krāslava, Kuldīga, Liepāja, Limbaži, Ludza, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Sigulda, Saldus, Talsi, Tukums, Valka, Valmiera, Ventspils; Ādažu nov., Babītes nov., Baldones nov., Carnikavas nov., Garkalnes nov., Inčukalna nov., Krimuldas nov., Ķekavas nov., Mālpils nov., Mārupes nov., Olaines nov., Ropažu nov., Salaspils nov., Saulkrastu nov., Sējas nov., Siguldas nov., Stopiņu nov. 6.90 EUR
Pārējās Latvijas pilsētas / lauku teritorija 8.90 EUR



Iespējama piegāde arī uz ārvalstīm, lūdzu sazināties ar mūsu menedžeriem!




Jūs varētu interesēt