Bezmaksas piegāde uz pakomātiem no 35.00 EUR
Bezmaksas piegāde uz pakomātiem no 35.00 EUR
0

spēļu austiņas Edifier HECATE G5BT (melnas) | gaming headphones (black)

Izpārdots!
Cena: 95.60 €
Preces kods:104295
Pieejamība:Šobrīd prece nav noliktavā
Kļūdains epasts!
Informācija saņemta!
Jūs saņemsiet epastu līdzko prece būs aktal pieejama

spēļu austiņas Edifier HECATE G5BT (melnas) | gaming headphones (black)
spēļu austiņas Edifier HECATE G5BT (melnas) | gaming headphones (black)


Citas preces no kategorijas - Austiņas

spēļu austiņas Edifier HECATE G5BT (melnas) | gaming headphones (black)


Edifier HECATE G5BT spēļu austiņas (melnas)

Vai jūs novērtējat bezvadu risinājumus? Izvēlieties Edifier HECATE G5BT spēļu austiņas un izbaudiet augstu komfortu un zemu latentumu 45 ms. 40 milimetru draiveri nodrošina augstas kvalitātes skaņu, un mikrofons ar ENC uzlabo saziņu. G5BT nodrošina līdz 40 stundām bezvadu darbības, to papildu bonuss ir RGB fona apgaismojums.

Ideāla attēla un skaņas sinhronizācija

Edifier HECATE G5BT austiņas ir lielisks piedāvājums dinamisku spēļu cienītājiem, jo ​​austiņas izceļas ar īpaši zemu latentumu 45 ms. Tie izmanto augstākās klases PixArt spēļu mikroshēmu, kas ļauj samazināt latentumu par 25%, salīdzinot ar parastajām spēļu austiņām.

Dzirdiet katru detaļu

G5BT ir aprīkoti ar 40 mm titāna draiveriem, kas nodrošina dinamisku basu un izteiksmīgus augsto toņus. Augstas kvalitātes skaņa uzlabo iegremdēšanu spēles laikā un liek dzirdēt katru pretinieka kustību un soli. Svarīgi, ka austiņām ir arī Hi-Res Audio sertifikāts.

Efektīva komunikācija

Edifier HECATE G5BT ir ar ENC iespējots mikrofons, kas nodrošina izcilu balss kvalitāti un efektīvi samazina apkārtējos trokšņus līdz pat 90%. Pašlaik neizmantojat mikrofonu? Tā dizains nozīmē, ka vajadzības gadījumā varat to noglabāt un baudīt vēl lielāku komfortu.

RGB fona apgaismojums

Vai vēlaties papildināt savu spēļu iekārtu? Edifier HECATE G5BT spēļu austiņas ir ideāls veids, kā to izdarīt. Tās ir aprīkotas ar RGB fona apgaismojumu, kas lieliski saskan ar austiņu dizainu un var būt interesants gaismas avots nakts spēļu sesijas laikā.

Ilgs darbības laiks un divi savienojuma veidi

Izmantojiet Bluetooth 5.0 savienojamības priekšrocības, neuztraucoties par pēkšņu aprīkojuma pārtraukumu. Austiņām ir 800 mAh akumulators, kas nodrošina līdz pat 40 stundu darbību bez fona apgaismojuma un 17 stundu darbību ar fona apgaismojumu. Varat arī izmantot 3,5 mm AUX kabeli, lai izveidotu savienojumu ar klēpjdatoru, datoru vai iPad.

Funkcionāls un ērts

Austiņām ir praktiskas pogas, pateicoties kurām var ērti regulēt skaļumu, ieslēgt vai izslēgt RGB fona apgaismojumu vai pārslēgties starp spēles un mūzikas režīmiem. Regulējamā galvas saite, ausu uzgaļi ar formas atmiņas putām un salokāms dizains ērtai uzglabāšanai arī veicina komfortu.

Zīmols Rediģētājs
Modelis G5BT
Bluetooth versija 5.0
Pārveidotājs 40 mm
Frekvences reakcija 20 Hz - 40 KHz
Bluetooth profili A2DP / AVRCP / HFP / HSP
Bluetooth diapazons Apm. 10 m

spēļu austiņas Edifier HECATE G5BT (melnas) | gaming headphones (black) (0)spēļu austiņas Edifier HECATE G5BT (melnas) | gaming headphones (black) (1)
Saņemt bez piegādes mūsu veikalā
Preces ir iespējams BEZMAKSAS saņemt mūsu veikalā Rīgā

Kontakti




Piegāde uz Omniva pakomātiem
Piegāde uz jebkuru Omniva pakomātu visā Latvijā.
Piegādes maksa: 2.90 EUR

Pakomātu adreses: atvērt karti ar pakomātiem




Piegāde uz DPD Pickup punktiem
Piegāde uz jebkuru DPD Pickup punktu visā Latvijā.
Piegādes maksa: 1.90 EUR

Pickup punkti




Komforta piegāde līdz mājas durvīm.
Preču piegādi veic kurjerdienests.

Piegādes maksa:

Rīgā 4.90 EUR
Rīgas rajons (līdz 2009. gadam), Aizkraukle, Alūksne, Balvi, Bauska, Cēsis, Daugavpils, Dobele, Gulbene, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Krāslava, Kuldīga, Liepāja, Limbaži, Ludza, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Sigulda, Saldus, Talsi, Tukums, Valka, Valmiera, Ventspils; Ādažu nov., Babītes nov., Baldones nov., Carnikavas nov., Garkalnes nov., Inčukalna nov., Krimuldas nov., Ķekavas nov., Mālpils nov., Mārupes nov., Olaines nov., Ropažu nov., Salaspils nov., Saulkrastu nov., Sējas nov., Siguldas nov., Stopiņu nov. 6.90 EUR
Pārējās Latvijas pilsētas / lauku teritorija 8.90 EUR



Iespējama piegāde arī uz ārvalstīm, lūdzu sazināties ar mūsu menedžeriem!




Jūs varētu interesēt